O nama

Poduzeće Metalac d.o.o. osnovano je 2008.godine kao samostalno trgovačko društvo registrirano kod trgovačkog suda u Rijeci, te je ovlašteno za trgovinu, proizvodnju i usluge.

Poduzeće je sljedbenik bravarskog obrta Metalac vl.Ivana Datkovića, osnovanog 1988. godine. Zato ističemo da je Metalac d.o.o. tvrtka s gotovo tridesetogodišnjom tradicijom u projektiranju, izradi i montaži metalnih konstrukcija od željeza i inoxa.

Metalac d.o.o. posjeduje Suglasnost MZOUP-a RH za izvođenje radova u građevini, strojarskih instalacija i konstrukcija.

U studenom 2014. godine poduzeće je certificirano po normi ISO 9001:2008, sufinancirano iz programa EU-SMEPASS 2.

Metalac d.o.o. ima iskustvo izvođenja radova na projektima finanaciranim iz EU fondova, pa je tako 2016. godine bio nositelj radova na rekonstrukciji i nadogradnji zgrade dekanata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Kroz dugogodišnje uspješno poslovanje stekli smo velik broj zadovoljnih kupaca koji su nam ukazali povjerenje.

Raspon konstrukcija koje izrađujemo kreće se od najmanje zahtjevnih predmeta metalne galanterije do rešetkastih stupova visina preko dvadeset metara ili zvučnih izolacija u objektima hidroelektrana.

Poduzeće Metalac d.o.o. stoji vam na raspolaganju ukoliko imate potrebe za izradom i montažom: čeličnih konstrukcija raznih namjena – stepeništa, rukohvata, nadstrešnica, krovnih konstrukcija,ograda i vrata od željeza, kovane bravarije i inoxa. Proizvodi se  i montira: zvučna izolacija objekata i postrojenja, rešetkasti i ostali stupovi kao nosači telekomunikacijske opreme ili drugih namjena, brodske hladnjače i oprema brodova.

Specijalnost poduzeća  je izrada i montaža maskirnih rješenja u telekomunikacijama, npr. umjetna stabla. Također, izrađuje se razna metalna galanterija kao inox police,inox elementi kao dijelovi namještaja, poklopci za šahte, pergole, ukrasni poklopci na šternama i sl.

Sve željezne konstrukcije se zaštićuju temeljnim bojanjem u dva sloja, po potrebi vrućim cinčanjem, te završnim bojanjem u tonu prema izboru naručioca.

Garantiramo vrhunsku kvalitetu naših proizvoda kao rezultat znanja, odgovornosti i dugogodišnjeg radnog iskustva na različitim bravarskim poslovima.

Obratite nam se s povjerenjem.